Kreatív Art Stúdió

A kreativartstudio.hu egy olyan vizuális szolgáltató weboldalként jött létre, mely a következő célokat tűzte ki maga elé:

  • igényes és színvonalas alkotásokkal szolgálni ki megrendelőink igényeit, illetve
  • minőségi és hiteles tanfolyamokon tovább adni az eddig megszerzett tudásunkat.

Így a kettőt ötvözve egy olyan szakmai oldalt hoztunk létre, melyen egyaránt megtalálja a számítását az, aki egy kész szolgáltatást szeretne tőlünk rendelni és az is, aki magában az alkotásban szeretne részt venni, illetve meg szeretne tanulni egy-egy kreatív szakmát, azok minden csínját-bínját.

Megrendelőink igényeinek folyamatos teljesítése mellett tehát elköteleztük magunkat, hogy tudásunkat folyamatosan megosszuk a tanulni vágyókkal. Így létrehoztunk olyan online tanfolyamokat, melyek különböző korosztályok számára teszik elérhetővé a szakmai fejlődést vagy éppen a hobbiból rajzolás, alkotás lehetőségét. A tanfolyamok sorát pedig folyamatosan bővítjük, hogy kellően széles körű és naprakész tudást adjunk tovább.

Végezetül pedig következzen egyfajta hitvallásunk.

Hisszük:

Mindegyik területhez pedig tudásunk legjavát adjuk és reméljük, hogy mindenki megtalálja a maga számítását az oldalunkon!

Üdvözlettel: a Kreatív Art Stúdió csapata

Tanfolyam vezetőink

Varga Norbert vagyok, illusztrátor és számítógépes grafikus. Kb 20 éve vagyok a szakmában, és ez idő alatt rengeteg projektben vettem részt. Leginkább a karakter tervezős feladatokat szeretem, amik során a megrendelők egyéni elképzelései során egy teljesen új dolog születik, ami aztán segíti őket a vállalkozásukban vagy éppen ajándékul szánják valakinek.

Hagyományos technikával (papír-ceruza stb) is alkotok, de a digitális technika elterjedésével én is ráálltam erre, így ma már a munkák nagy részét elektronikus eszközökön végzem. A tanfolyamok során mindkettőre lesz rálátásod, hogy az egyes eszközökkel, technikákkal hogyan lehet karaktereket tervezni.

Tanfolyam ajánló

Shopping Cart
Scroll to Top