Fizetési információk

Webshopunkon keresztül megvásárolt tanfolyamok díjainak kiegyenlítésére többféle fizetési mód közül választhatsz.

A tanfolyamok díjainak kiegyenlítését minden esetben az adott tanfolyam megkezdése előtt kérjük rendezni, átutalással, PayPal-lal vagy bankkártyás fizetéssel.

  1. Banki átutalás

Miután megrendelted a terméket, egy automatikus e-mail üzenetet kapsz a megrendelés során általad megadott e-mail címre, amelyben az összes, utaláshoz szükséges adat és információ szerepel.

Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankomhoz, visszaigazolom a befizetést.

Előre utalás esetében az termék vételárának átutalására 2 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalod át az összeget, automatikusan törlöm a megrendelést.

Kérlek, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írd be a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő megrendelési számot (#szám).

Kedvezményezett neve: Varga Norbert

Bankszámlaszám: 10402908-86766670-52901007 (K&H)

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU19 1040 2908 8676 6670 5290 1007

SWIFT/BIC kód:

  1. Paypal

Amikor PayPal-lal fizetsz, egyaránt használhatod a bankszámládat, illetve Visa, MasterCard, Discover, Maestro, American Express bank- vagy hitelkártyádat is.

Amennyiben még nincs PayPal fiókod, a következő a vásárlás menete:

  1. A kiválasztott tanfolyamnál kattints a ’Kosárba teszem’ vásárlás gombra.
  2. Ezután a vásárlás oldalon írd be a kért adatokat, majd az oldal alján klikkelj a ’Pay with PayPal’ gombra.
  3. A felugró PayPal ablakon válaszd a ’Fizetés bank- vagy hitelkártyával’ lehetőséget.
  4. Itt a következő adatokat fogják kérni Tőled: bank-/hitelkártya adatok, számlázási cím, elérhetőségek.
  5. Kattints a kék ‘Fizetés most’ gombra a fizetéshez, és már készen is vagy.

Miután megadtad a 4-es pontban a kért adatokat, lehetőséged lesz arra is, hogy elmentsd ezeket az információkat, ugyanis felajánlják Neked, hogy hozz létre egy PayPal fiókot. Ha emellett döntesz, legközelebb még egyszerűbb lesz a fizetés a PayPal-al, mivel akkor már nem kell kitölteni mindent újra.

  1. Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül, biztonságos, titkosított csatornán keresztül történnek. A bankkártya adataid a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion online fizetési rendszerére vonatkozó szabályozás itt érhető el. Szolgáltató minden a Barion rendszerével kapcsolatos igényt, vagy ezzel kapcsolatban keletkezett kártérítési, kártalanítási igényt kizár.

Shopping Cart
Scroll to Top